Bölüm 14
Hyuuga'nın kötü vücut dengesini düzeltmek ve Serie-C1'de gol kralı olabilmek için sarfettiği ekstra eforun beraberinde getirdiği yorgunluğun bu bölümde dile getirilmesi çok güzel. Böylece bir kez daha Hyuuga'nın (birilerinin aksine!) insani yönünü görmüş olduk. Bu gibi detaylar onu her geçen gün daha çok sevmemi sağlıyor. Sevmek demişken, Akamine'nin Hyuuga'ya iyice abayı yaktığını görmek de ayrıca güzel, hayırlısıyla şunlar da bir baş göz olsalardı.
Reggiana penceresinden bakmaya devam edecek olursam Gozza karakterinin de iyice oturduğunu, karakter gelişiminin bu seri ile birlikte tavan yaptığını söyleyebilirim. Bu bölüm özelinde ise Hyuuga'yı kendine getiren sözleri ve devamında ortaya koyduğu net hedef ile tam bir kaptanlık örneği sergiledi.
...
Diğer bölümler için de okudukça yorum yapardım ancak şimdi ScoUnk'un da projeyi nihayete erdirmiş olması sebebiyle tek başıma kendi kendime konuşurmuş gibi bir pozisyona düşmek istemediğim için 15 ve sonraki bölümleri okuyup yorumlarımı kendime saklayacağım.
...
@ScoUnk
Tekrardan eline emeğine sağlık. Genelde CT ile ilgili pek çok kişi bir şeyler yapmak ister ancak bunlardan çok azı bu isteklerini eyleme dönüştürür ve harekete geçen bu azınlık içerisinden ancak birkaç kişi başladığını bitirir. Bunları yıllarca defalarca gördüğüm için bir çalışmayı başlatıp noktalandıran kişinin ortaya koyduğu benim açımdan çok daha değerlidir. Bu nedenle ayrıca tebrik ederim.
Editörlük görevini ilk kez yerine getirdim ve açıkçası bundan keyif alarak yaptım. Onca yıl boyunca edindiğim Türkçe, Edebiyat, Diksiyon, Belagat, Retorik ve sair deneyim ve bilgilerimin bir yerlerde işe yaradığını görmek beni memnun etti.
Ayrıca ilk sayfada yazdıkların da son derece güzel olmuş, çalışmanın ve genel olarak manganın ruhuna cuk oturmuş.
Umarım manga sevgisi yapmış olduğun bu çalışma ile birlikte tırmanışa geçer.
ご苦労さま!