- Izawa'nın DF olarak oynaması beni şaşırtmadı çünkü çok öncesinde oyunda* bile olsa savunmada oynadığını görmüş ve yeterince şaşırmıştım.

Ayrıca mangayı okuyanlar bilir sensei kelime oyunları yapmayı sever, Izawa'nın isminde de esasen
savunma kelimesi mevcut.
(
井沢 守) Izawa Mamoru'daki
Mamoru kelime anlamıyla savunmak, korumak, müdafaa etmek demek.
Ayrıca ta Shuutetsu zamanlarından biliyoruz ki Izawa hava toplarında üstün niteliklere sahip bir oyuncu, bu özelliğinin de savunma da vazife alması için büyük artı olduğu bariz.
* Captain Tsubasa 4 Puro no Raibaru-tachi
- Tachibana Kardeşler aslında (umarım yanlış anımsamıyorumdur) hiç dile getirilmemiş olsalar da bana göre CT'nin all-rounder oyuncuları arasındadır. Bu nedenle W Volante, DF, MF ve FW, kısacası her pozisyonda görev almaları benim açımdan hiç sürpriz değil. Seviyorum kerataları.
- Sorimachi'nin defansif forvet olarak oynayacak olması
İşte bu şaşırtıcı oldu, çünkü daha önceki senelerde Sorimachi'nin bu yönünü hiç görmemiştik. Savunma kabiliyetleri ne derece fark yaratacak merakla bekliyorum.
- 3M
Zaten favori karakterim Matsuyama ile ilgili her ne konuşulsa, yazılsa, çizilse hoşuma gittiği için bu konuda tarafsız olamayacağım.

Misaki ve Matsuyama ile birlikte 3M olarak Kira Koç tarafından zikredilmeleri çok hoşuma gitti. Allah Allah dedim, bunca zaman bizim neden aklımıza gelmedi ki.
- Wakashimazu GK & FW!?
Ve işte bence Koç Kira'nın esas bombası bu! Wakashimazu'yu FW olarak sahada görünce çok şaşırmıştım ve hala da bu şaşkınlığım devam ediyor. Sen yıllar yıllar boyunca bizi bu adamın Karate Keeper olduğuna alıştır, sonra çık, hayır efendim esas hikaye bu değil bakın ben size gerçekleri anlatayım de ve flashback yap!
Ha, Wakashimazu'ya FW olarak sahada durmak yakıştı mı evet yakıştı ama alışmam için biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.
WY'de zaten Wakabayashi'nin aksine onu ofansif GK olarak tanıma fırsatı bulmuştuk bu defa ise bu ofansif yetkinliğini saha oyuncusu olarak sergileyecek olması kesinlikle seriye farklı bir hava katmaktadır.