Şimdiye kadar hep Toho'nun lise turnuvalarında Nankatsu karşısında V3 yaptığını ve Misaki'nin bir kere bile kazanamadığını gördük.
Fakat 32. bölüm sayfa 48'de öyle bir yer var ki benim aklımı karıştırıyor. Burada Nankatsu'nun, Hyuga'nın oynayamadığı final maçında Misaki'nin 2 golü ile ulusal şampiyon olduğunu belirtiyorlar. Bu farklı bir turnuva mıdır? Yoksa nedir çözemedim. Bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.
Toplam 3 adet lise turnuvası olduğunu biliyoruz ve hepsini Hyuga ve Toho kazandı. Bu nedir?
Holland Youth one shot mangasından 27. sayfa.
Bölüm 14 (Misaki'nin hiçbir zaman zafer tadamadığınden dem vuruluyor)
Bölüm 15 (Hyuga V3 ten bahsediyor)
CT 3019 mangasının 198. sayfasında görsellerden anladığım kadarıyla bu durumdan bahsediyor ama Japonca bilmediğim için okuyamıyorum.
En son Shinji'nin Tapatalk forumunda timeline'ı soran bir kişiye verdiği yanıtta şu cevabını gördüm. Önemli yerleri yazıyorum sadece. Shinji diyor ki;
"Year 5
Toho is winning the *high school* winters' nationals only with Hyuga and Wakashimazu (Sawada is aiming for a V2 in middle school).
Year 6:
- Toho wins the 2nd high school national championship in a row only with Hyuga and Wakashimazu (Sawada is still in middle school).
Year 7:
-Nankatsu wins the inter high school summer tournament against Toho, because Hyuga was injured.
- Toho wins the 3rd high school national championship in a row beating Nankatsu in the final..."
Yani benim anladığım National Championship ve Inter High School Summer Tournament farklı şeyler ve Yaz Turnuvası daha önemsiz bir turnuva. Doğru mudur?